Zdenislav

středa 15.8. 2012- 2.den CSM

28. 8. 2012 19:43
Rubrika: Nezařazené | Štítky: zdar2012

Budíček v 7:00 ráno? Nevadí stejně vstávám dřív abych se stihl osprchovat.Co to však mé oči nevidí fronta na sprchu inu nediv se chlape 1 sprcha na 100 ubytovaných v patře :D Bohu díky fronta není nekonečná, čítá asi 6 lidí :-)

Snídaně o půl osmý ráno...ale Zdendo nečekej párky,vaječný omelety nebo snad ham and eggs :D Pěkně suchej krajíc chleba a čaj....k tomu Vojta dodal: To je vidět kdo se balil na setkání podle návodu (vezměte si něco na přilepšenou)

 Dopolední program začíná 8:30 ranní modlitbou, následuje katecheze Mons. Karla Herbsta po ní nádleduje mše svatá.

Mše sv. začíná v 10:30, dnes je Slavnost Nanebevzetí Panny Marie, celebrantem je Mons. Jiří Paďour, biskup Českobudějovické diecéze.

Po skončení mše sv. nás čeká oběd ve školní jídelně. Páni mistři z SŠG A.Kolpinga nám upekly sekanou, k ní uvařily brambory.

Přednáška Jirky "Bubáka" Stracha

Od 15 hodiny začínají přednášky a různé workshopy, naše skupinka si vybírá přednášku známého režiséra a herce Jirky Stracha. A jejikož naše skupinka byla ve věku "puberťáků" tak všichni Jirku přejmenovali

My jdem na bubáka! No přece na Jirku Stracha známého jako Lotrando ze stejnojmené pohádky.

Název přednášky Jak svědčit o Kristu mezi nevěřícími? Jirka měl na to rychlou odpověď hlavně se nebát. Na otázku jestli mu není teplo odpoví razantně NE! Nedivte se té otázce, ono když se 1400 účastníků přednášky sedí v krátkém tričku a kraťasech a je mu teplo a to už jen při pohledu na fest navlečého Jirku Stracha (mikina, motorkářská bunda a samozřejmě kšiltovka a na ní sluneční brýle)

Lze svědčit o Bohu s kamarády v hospodě? Na tuto otázku Jirka odpovídá  Ano, proč by ne, ono po pár panacích Jamessona je ze mně takovej teolog že by i kardinál Dominik Duka zíral. Po skončení úžasné přednášky které naslouchalo okolo 1400 mladých lidí podařilo získat Jirkův autogram.

 Následuje večeře-bagety a večerní program. Žďářiny nás seznamují s událostmi dne a přinášejí nejčerstvější předpověď počasí na zítřek. )

DNES V NOCI BUDE TMA,ZÍTRA OČEKÁVÁME SVĚTLO.

Informace o tom co se bude dít nám má přijít sdělit Karel,ovšem jeho pomocníci s lítostí oznamují, že se Karel zabouch v kadibudkách Johnny servis a nemůže se dostat ven. Inu snad se podaří Karla osvobodit a zítra uvidíme. Následuje scénka rodiny Žďárských

Večerní program vrcholí krásným růžence, který vede Mons. Jan Vokál, biskup diecéze Královehradecké.

Večerní program strávíme posezením s přáteli v přijemném restaurační zařízení :-) stihneme si zahrát stolní fotbálek a pak hajdy zpátky do školy :-)

 

 

Zobrazeno 750×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková