Zdenislav

úterý 14.srpen 2012- 1. den CSM

24. 8. 2012 11:26
Rubrika: Nezařazené | Štítky: zdar2012

Lze začít lépe den než účastí na mši sv.??? Tak takováto otázka se mi vrývá do povědomí když se ráno učastním mše sv. která začínala v 7 hodin ráno. Že mnozí z Vás ještě touhle dobou o prázdninách spí? Nic si z toho nedělejte to já občas taky :-)

Dopoledne proběhlo tak jak jsem očekával, přemýšlel jsem nad tím co si zabalit s sebou abych něco nezapoměl, to víte má hlava je dost často děravá jak cedník na nudle :-) Během té doby jsem ještě stihl skočit pomoci s úklidem hřbitovního kostelíku ( v neděli je tu přeciž pouť) a ty židle jsou celkem těžké.

Je něco po 15 hodině a konečně doraží spoj do Žďáru: Autocar jedné z účastnic setkání naplníme kufr auta až téměř po střechu a vyrážíme do nedalekého Žďáru n.S. na CSM.

PÁN BŮH JE BOREC!!!

Při příjezdu zjišťuji, že mou prosbu Pán vyslyšel: JSEM UBYTOVÁN V PROSTORÁCH SVÉ BEJVALÉ ŠKOLY!!!! Na to lze říct jen jedno: DÍKY PANE!!!

Má poslední návštěva školy se datuje do půlky června roku 2008 ( jo čas nezastavíš :-) a zjišťuji, že škola prošla pěknou rekonstrukcí. Má hlavně novou školní jídelnu hezčí! a nové třídy...

Ubytovali jsme se a vyrážíme směr kostel sv. Prokopa na mši sv. od 17:30. Nejsme sami kdo se účastní mše sv. kostelem zní téměř 3 tisíce mladých lidí modlících a nadšeně zpívajících s místní scholou od sv. Prokopa (pokuď si dobře pamatuji tak mši sv. doprovázela zpěvem místní schola). 

 
Po skončení mše sv. se vydáváme s Pajckem na recepci ho odbavit nebo spíš zajistit mu ubytování. No to je tak když se člověk přihlásí až v den setkání. Naštěstí to trvá jen den nebo spíš jednu noc tam přespí pak se nám ho podaří ubytovat u nás na škole :-)

 

Vyrážíme na večerní program, který se koná na hlavním podiu u zimáku.Součástí večerního programu je modlitba nešpor- vede Mons. František Lobkowicz, biskup ostravsko-opavské diecéze.

 

 

 

Zobrazeno 710×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková