Zdenislav

čtvrtek 16.8.2012- 3.den CSM

9. 9. 2012 21:46
Rubrika: Nezařazené | Štítky: zdar2012

7:00 vstáváme. hej já chci ještě spát a nebo radši ne vystojím si malou frontu na sprchy :-)

Dopolední program obnáší diecézní setkání po různých částech města. Brněnská diecéze se setkává u hlavního podia.

Je přítomen otec biskup Vojtěch s katechezí. Následuje mše sv. za vyprošení lásky, hlavním celebrantem je Mons. Jan Baxant, biskup litoměřický.

Odpolední program je nabitý ruznými koncerty,workshopy apod. Naše skupinka si vybírá muzikál Gedeon z tvorby místního Biskupského gymnázia. Muzikál byl perfektní, skvěle herecký obsazený...no spíš by se dalo říct pěvecky obsazený :-)

Po skončení suprového muzikálu následuje cesta na plavbu po loďkách, avšak lodičky  nikde. Když ne loďky tak zajdem aspoň do cukrárny u Tří hvězd na suprovou ledovou tříšť.

Cestou zpět si zahrajeme fotbálek i s dvěma děvčaty pod Zelenou horou :o)

Večerní program obstarají rodiče bl.Chiary Luce Badano svými svědectvími o své dceři Chiaře. Narodila se 29. října 1971 v prosté rodině, kde byla od malička vychována ve víře. Boha poznala jako Lásku a zvolila si ho za ideál svého života. Ze všech sil se snažila z lásky plnit v každém okamžiku jeho vůli.Prohlubovala svůj vztah s Ježíšem a v každém člověku se ho snažila poznat.Dávala přednost prostým, pokorným a chudým lidem a snila o tom, že jednou bude pracovat jako lékařka pro děti v Africe. V 17 letech ji postihla vážná nemoc, nádor kostí,nemocí o které věděla, že je neléčitelná,čelila s důvěrou v Boží lásku. Často opakovala modlitbu: ,, Chceš-li to Ty, chci to i já".

7.října 1990 Chiara Luce Badano uzavírá své pozemské dobrodružství.

( programový průvodce CSM, Chiara Luce Badano-životopis)

Zbytek večera zakončíme v hospůdce při pivečku a stolním fotbálku :-)

 

Zobrazeno 685×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková