Zdenislav

Proč (ne)jít k volbách?

17. 10. 2013 22:31
Rubrika: Nezařazené

Proč (ne)jít k volbám? Můj děda říkával,že nejlepší je když bude člověk volit to "nejmenší zlo" či oponoval tím, že kdo nejde volit, volí komunisty. Nedivme se jeho výrokům,v 50 letech minulého století si odseděl nějaký těch 6,5 roku z celkových 13 roků v různých vězeních.

Koho volit? Ono je dneska se vyznej v tom guláši co vám servírují strany,jedni slibujou hory doly a druzí skutek utek. Rozhodně vím,že levicově založené strany volit nebudu opravdu nechci aby naše země byla třešňová růže, stačí že jeden blbec je na Hradě nepotřebujeme aby nám zde vládli Ti exoti. A pravicový strany? ODS to všechno poslala do kytek pan Nečas se sebe udělal starýho vola který před problémem utekl do chomoutu, TOP 09 je rychlokvaška, ANO s Babiš(kou) jak mu přezdívám mi nepřijde až tolik věrohodný,jejich heslo BUDE LÍP mě vždy mile pobaví, BUDE LÍP? To jakože bude líp s druhým nejbohatším člověkem v ČR? Tomu může věřit jen vůl.

Takže koho volit? Strany typu Úsvit,VV,Strana zelených či Piráty? Ne já už mám jasno.

KDU-ČSL stačí si přečíst jejich vizi a člověk a především křesťan by měl mít jasno! Aspoň pro tyto volby. Nechceme přece po letech opět rudě zbarvenou republiku.

ps: Nedávno jsem se bavil s kamarádem o tom koho bude volit, odpověděl,že je těžké vybírat z toho maglajzu ale shodli jsme se: Lidovci by v zemi mohli vládnout jen kdyby byli všichni křesťané jednotní. Však mrkněte na západ k Německu.

 

   

Zobrazeno 1214×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková