Zdenislav

Red Devils

14. 10. 2012 21:32
Rubrika: Nezařazené

chtěl bych na začátek upozornit že jde jen o mé názory na součastou situaci a to nejen politickou.

Red devils nebo-li rudý ďáblové to pro mnohé je známá přezdívka anglického fotbalového klubu Manchester United. Nehodlám psát o fans Red Devil.

Chci psát o komunistech o rudoších ke kterým by ten název RED DEVIL mohl klidně i pasovat. Jistě všichni víte jak dopadly včerejší volby do krajských zastupitelstev apod. republiku ovládli socialističtí demokrati spolu s komunisty.Ano žijeme v 21.století, avšak v této době spousta lidí,aspoň mi to tak přijde spláchla dějiny do ... Proč to udělali? Ví jen oni sami? Je historie nezajímá je zajímá v dnešní době to jestli mám dost velkej majetek a dost peněz,aneb materialismus jak před ním i bl. Jan Pavel II. varoval, nás ovládl...

Nebudu na lidi jen nadávat jak se chovaj to je na dlouhý vypravování, víc mě zaráží a to je především to, že chtějí věřit propagandistickým lžím o tom jak se budou mít dobře když nás zvolí apod....

Před téměř 23 roky chtěli všichni svobodu a zřejmě po těch třiadvaceti letech se chtějí vrátit zřejmě do 50 let minulého století.

 

Na uplný závěr bych dodal že nejsmutnější na tom všem je to že spousta lidí na ty volby vykašle, a neobětuje svůj čas, pro svou občanskou povinnost. Jak by řekl děda, který v 50 letech si odseděl v lágrech 6 a půl roku ( z původních 13 let), kdo nejde k volbám volí komunisty. A my chceme opravdu nesvobodu? Vy lidé chcete přijít o "svobodu" o kterou jste  v listopadu roku 1989 usilovali?

Jak se v jedné písničce od mé už ne moc oblíbené skupině (Nightwork) zpívá : Když v soutěži krásný zpěvák běží všichni Češi jak o život hlasujou, když však o životě svém rozhodnout mají tak se na to radši z vejšky vyserou.

 


a ty dojdeš k volbách?příště?nebo radši pošlete hlas nějakému usmrkanému zpěvákovi? Či nedojdete k volbám a necháte vládnou rudochy?

 

 

 

Zobrazeno 787×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková